Alles over buurtcoaches

Even voorstellen

 

 

 

 

Dit zijn de vier buurtcoaches van Fivoor.

Met de klok mee vanaf linksboven:

Ton, Henny, Hendrik en Erik.

 

 

 

Eerste aanspreekpunt

De buurtcoach is het eerste aanspreekpunt voor de buren van de WA Hoeve: inwoners en ondernemers van Den Dolder. De buurtcoaches zijn dagelijks aanwezig van 7.30 tot 23.00 uur en in het weekend vanaf 15.00 uur tot 23.00 uur. De buurtcoach is bereikbaar op buurtcoach@fivoor.nl en via 06 5142 3309.

Wat doet de buurtcoach?

Er zijn vier buurtcoaches. Zij lopen en fietsen gedurende hun dienst over de WA Hoeve, de wijken grenzend aan de WA Hoeve en het centrum van Den Dolder. U kunt hen bellen wanneer u zich zorgen maakt over gedrag van mensen waarvan u vermoedt dat zij in behandeling zijn van Altrecht of Fivoor. Ook als u overlast ervaart, kunt u contact opnemen met de buurtcoach. Gaat het om een spoedeisende of levensbedreigende situatie? Bel dan 112.

De buurtcoach werkt samen met de BOA en de wijkagent. De buurtcoach heeft geen bevoegdheden om iemand staande te houden en draagt ook geen wapens. Via een portofoon staan zij continu in contact met de beveiliging van het terrein. Als het inderdaad om een patiënt van Altrecht of Fivoor gaat, zal de buurtcoach in eerste instantie altijd in gesprek te gaan, rust creëren en de patiënt vervolgens naar diens afdeling begeleiden.