Alles over buurtcoaches

Even voorstellen

 

 

 

 

Dit zijn de vier buurtcoaches van Fivoor.

Met de klok mee vanaf linksboven:

Ton, Henny, Hendrik en Erik.

 

 

 

Wat doet de buurtcoach?

Er zijn vier buurtcoaches. Tijdens hun dienst lopen en fietsen zij over het terrein van de WA Hoeve. Je kunt hen bellen wanneer je je zorgen maakt over gedrag van mensen van wie je vermoedt dat zij in behandeling zijn van Altrecht of Fivoor. Ook als je op de WA Hoeve overlast ervaart, kun je contact opnemen met de buurtcoach. Gaat het om een spoedeisende of levensbedreigende situatie? Bel dan 112.

De buurtcoach werkt samen met de BOA en de wijkagent. De buurtcoach heeft geen bevoegdheden om iemand staande te houden en draagt ook geen wapens. Als het inderdaad om een patiënt van Altrecht of Fivoor gaat, zal de buurtcoach in eerste instantie altijd in gesprek te gaan, rust creëren en de patiënt vervolgens naar zijn afdeling begeleiden.

In contact met de buurtcoach: het eerste aanspreekpunt

Het telefoonnummer van de buurtcoaches is 06-5142 3309. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. De buurtcoaches zijn actief tussen 14.30 en 23.00 uur. In de periode daarbuiten kun je wel een melding doen bij een medewerker van de frontoffice van Fivoor. Die zorgt dat de melding terechtkomt bij de juiste persoon.

Je kunt de buurtcoaches ook mailen: buurtcoach@fivoor.nl. Bij een acute dreiging en/of gevaar bel je altijd de politie via 112.