Disclaimer

Het copyright op de teksten en afbeeldingen op deze site ligt bij de afdeling Communicatie van Altrecht/Fivoor. De informatie is met veel zorg samengesteld.
Dat betekent dat iedere bezoeker deze informatie voor eigen gebruik mag gebruiken en printen. Het openbaar maken of verspreiden hiervan is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Altrecht. Mail hiervoor naar: info@wa-hoeve.nl

Altrecht en Fivoor aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site of de sites waarnaar vanuit https://www.wa-hoeve.nl/ wordt gelinkt. Ook kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

Mail

Alle verzonden e-mailberichten zijn vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Als u niet de beoogde ontvanger bent van een e-mailbericht, verzonden door Altrecht en/of Fivoor, verzoeken wij u vriendelijk om de verzender hiervan direct op de hoogte te brengen en het bericht van alle locaties in uw computer en netwerk te verwijderen.

Bij verstrekking aan en/of gebruik door derden van de inhoud van deze e-mailberichten kan er sprake zijn van onrechtmatig handelen.

Altrecht en Fivoor zijn niet in staat om de inhoud van de informatie die via het internet wordt verstuurd te controleren en aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid.

Meer informatie over het gebruik van cookies.